Breng kleur in huis!

Met een abonnement met de mooiste seizoensbloemen.

Heerlijk genieten van een mooi boeket met seizoensbloemen daar kunnen wij voor zorgen. Wij schikken en verzorgen de bloemen voor u in een vaas u kunt het zo op een mooie plek in huis neerzetten.  
Kies uw formaat en bepaal hoe vaak u de bloemen wilt ontvangen:

  • Wekelijks
  • Tweewekelijks 
  • Maandelijks

wij bezorgen het bij u aan huis!

  *Prijs per levering

**Minimaal 3 keer leveren

*** per levering en met name per seizoen kan de grote van het boeket variëren. Het kleinste boeket is een prima maat, maar ons advies is een middelmaat boeket of de grote maat.


****Indien deze tijden niet uitkomen kunt u het abonnement ook op komen halen. Wijzigen of pauzeren i.v.m. bijvoorbeeld vakanties kan altijd.
Na ontvangst van de opdracht ontvangt u van ons een mail met meer informatie over levering en betaling. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor meer informatie.
Tel. 076-5034986 boeketterie@vbw-groenplein.nl

Dit abonnement is alleen geldig in Etten-Leur. Voor buiten Etten-Leur (zoals bijvoorbeeld Hoeven, Prinsenbeek en Rijsbergen) neem a.u.b. contact met ons op, de prijs zal dan iets anders zijn i.v.m. . bezorgen. 

Bezorg  en opdracht gegevens . 

U ontvangt na invullen van dit formulier zo spoedig mogelijk een bevestigings-mail met een betaalverzoek.  (direct betalen is niet mogelijk).

 

 Klein € 17,50
 Middel € 22,50
 Groot € 27,50
 Wekelijks
 Tweewekelijks
 Maandelijks
 Donderdagavond (Na 18:00 uur)
 Vrijdagochtend (Voor 12:00 uur)